• Logo CB SUPPORT - Professional Organizing & Personal Assistance

Nicole Dirar, N-Events

| Geen reacties

Chanou Butzelaar van CB Support heeft mij geweldig geholpen met het aanbrengen van orde en structuur in mijn bedrijfsvoering. Ik dacht dat ik altijd al heel geordend werkte en wist precies welk briefje ik waar kon vinden en welke aantekening op welk stapeltje lag. Dat gaat goed zolang er niemand anders aan je spullen komt en zolang je dingen niet vergeet.

Nadat we eerst eens grote opruiming hebben gehouden, waarbij ik heb leren inzien dat je echt niet alles hoeft te bewaren, heeft Chanou mij een zeer handige, eenvoudige en overzichtelijke manier van werken aangeleerd die zo makkelijk is om toe te passen, dat ik dat direct heb overgenomen. Ook het herindelen van documenten is nu zo overzichtelijk, dat ik nooit meer hoef te zoeken en mijn mailbox is nu elke dag leeg!

Ik kan Chanou van harte aanbevelen aan startende ondernemers, zodat je direct een correcte manier van werken aanleert.
Ik kan Chanou van harte aanbevelen aan alle ondernemers die geen chaos meer willen, maar overzicht! Het bespaart je bovendien enorm veel tijd!
Ook beveel ik Chanou van harte aan bij grotere bedrijven, waarbij zij heel goed structuur aan kan brengen in één werkmethode die iedereen kan gebruiken. Dit zal orde creëren en tijd besparen. Bovendien is uitval van een medewerker veel makkelijker op te vangen als iedereen dezelfde werkmethode hanteert! Echt een aanrader!

Buiten het feit dat iedereen zo zou moeten gaan werken is Chanou ook nog eens een zeer prettige persoonlijkheid om mee te werken!

Nicole Dirar
N-Events

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


Share