• Logo CB SUPPORT - Professional Organizing & Personal Assistance

♦ ORGANIZING On The Job

CB SUPPORT biedt met de training ORGANIZING On The Job professionele ondersteuning en advies bij het reorganiseren en structureren van jouw werkzaamheden, werkomgeving en processen. Je wordt in 1 of 2 dagen getraind op een structurele (gedrag) verandering waardoor jouw nieuwe en eigen werkwijze blijvend van aard is.

♦ Praktische aanpak

De kracht van deze training zit ‘m voornamelijk in de praktische aanpak; we gaan samen de handen uit de mouwen steken. Aan de hand van een vooraf besproken werkwijze worden stap voor stap ruimtes, processen en personen ‘georganiseerd’. Het werkproces bestaat uit keuzes maken, zaken een naam en een plek geven en duidelijke afspraken met betrokkenen maken.

♦ Resultaat

Aan het einde van de training heb je een georganiseerd en opgeruimd bureau en overzichtelijke werkplek, zijn alle acties inzichtelijk gemaakt en heb je een luchtige planning. De eerstvolgende werkdag heb jij letterlijk en figuurlijk ruimte, overzicht, duidelijkheid en vooral rust in je hoofd.

♦ De training

De training is op dezelfde locatie als waar we gaan reorganiseren, dus bij jou op kantoor. Daarom hebben we voorafgaand aan de training het intakegesprek bij jou op kantoor. We bespreken hier jouw wensen en ik kan jouw situatie bekijken zodat ik me kan voorbereiden op de trainingsdag. De invulling van de training is afhankelijk van de vraag waar jij mee komt.

♦ Opvolging

Na afloop van de training ontvang je (indien gewenst) een persoonlijk naslagwerk met alle tips en trucs die voor jou op deze dag van toepassing waren. In de telefonische evaluatie, die enkele weken volgt na de training, bespreken we jouw implementatie en voortgang.

♦ Materialen

Voor de basismaterialen, die nodig zijn om jouw werk en werkplek te organizen, wordt gezorgd.

♦ Locatie, duur en tarief

Locatie: Bij jou op kantoor
Type training: Individueel
Deelnemers: vanaf 1 persoon
Duur training: 1 tot 2 dagen (+ 2 uur intake en evaluatie)
Tarief: € 795,00 per dag (excl. BTW en reiskosten) incl. basismaterialen
JA, IK WIL GRAAG DE TRAINING DOEN!

 

 

Share