• Logo CB SUPPORT - Professional Organizing & Personal Assistance

Even voorstellen – Chanou Butzelaar

Chanou Butzelaar

Mensen zeggen wel eens tegen me;

‘Bij jou thuis zal het altijd wel helemaal spik en span zijn!’

Nou nee hoor, in ons huis wordt lekker geleefd en ik vind niet dat je leven alleen maar in het teken moet staan van orde en netheid, opruimen en schoonmaken. Pas op het moment dat jij of je omgeving er last van krijgt, dan is het tijd om er iets aan te doen en het is natuurlijk helemaal fijn als je dat dan ook op je eigen manier kunt doen.

Ik ben sinds 1994 management assistente en ik heb me in de loop van de tijd diverse dingen eigen gemaakt die mijn werk een stuk gemakkelijker maken. Vreselijk vind ik het als ik dingen niet snel terug kan vinden of als ik té druk ben. Alles een eigen plek geven en een goede planning maken is voor mij dan ook de sleutel. Toen ik een artikel las over Professional Organizing, realiseerde ik me dat dit heel erg op mij van toepassing is. Ik probeer altijd vooruit te denken, de beste manier te verzinnen en handigheidjes uit te vinden zodat het leven er praktischer en effectiever van wordt. Ik ben een Professional Organizer! De training tot Professional Organizer van Organizing Works heeft nog even de puntjes op de i gezet.

Ik vind het fijn om mensen te helpen of ondersteunen die het lastig vinden hun werk op deze manier praktischer en effectiever te maken. Het gaat soms niet zo soepel als je zelf zou willen en als deze situatie verergert of zelfs uit de hand loopt, kan het je financiële of gezondheidsproblemen opleveren. Door je leven of omgeving te Organizen geef je jezelf weer de rust, ruimte en overzicht, zowel in je omgeving als in je hoofd.

Heb jij last van een onoverzichtelijke werkomgeving, zit je hoofd te vol en kun je je niet focussen of heb je een overvolle agenda? Bel of e-mail me en we gaan samen kijken hoe we ervoor kunnen zorgen dat jouw leven praktischer en effectiever wordt!

Hartelijke groet,

Chanou Butzelaar

 

Share